Lottas knyppelsida

Knyppelträff med frivoliteter

by Lotta on 19 juni, 2013

Under vårvintern kom jag i kontakt med en knyppelgrupp på Facebook. Efter en fråga om det fanns fler knypplare i Skåne och om de ev hade lust att träffas fick vi ihop en första träff i början av april i Perstorp. Nu i lördags (15/6), hade det blivit min tur att hålla trådarna. Lokaler fick vi låna av studieförbundet Vuxenskolan i Landskrona. Det fixades frukost, lunch och eftermiddagsfika på enklast möjliga vis och vi var närmre 35 personer som slöt upp – fantastiskt! Det var blandat folk som knypplade och som slog frivoliteter. Jag fick själv testat att slå frivoliteter och med hjälp av Youtube och bra hjälp av Facebook-vänner har jag nu tagit mina första stapplande steg mot att slå frivoliteter :-)

20130619-204404.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>